Er folk virkelig beskyttet på stedet? Fitbit ser på trin til at opdage

over hele verden, folk bliver bedt om at husly på stedet såvel som metodes social distancing for at hjælpe med at trægte spredningen af Covid-19. Fitbit ønskede at forstå nøjagtigt, hvordan mobilitet i større byer har ændret sig, efterhånden som flere mandater er sat på plads. Da sædvanlige aktiviteter som pendling, shopping, træning såvel som den daglige livsstilsaktiviteter rack op trin, brugte vi anonyme, samlede trindata indsamlet fra Fitbit-enheder som metrikken til kvantificering af ændringer i mobilitet.

Baseret på disse data opdagede vi, at som byer, der udsendte nødsituationer, såvel som endnu en gang, da Shelter-in-sted blev bestilt, havde mobilitet en kraftig tilbagegang, hvilket antydede, at Fitbit-brugere generelt reagerede på disse politikker hurtigt.

Hvem er blevet påvirket mest af ophold-hjemme-politikker?

Der har været rapporter om, at unge ikke tager social distancering alvorligt, men er det generelt sandt? Vi kiggede på nøjagtigt, hvordan social distancing såvel som ophold-hjemme-mandater påvirkede vores brugere. For at gøre det udviklede vores dataforskere ændringen i mobilitetsindekset for at bestemme nøjagtigt, hvordan hverdagens trin på et specifikt sted såvel som aldersgruppe sammenlignet med det forventede trinoptælling fra den nøjagtige samme gruppe, baseret på data fra nøjagtigt samme tid sidste år.

Vores data viser, at i større byer i USA såvel som over hele verden havde opholdsordrer den største effekt på aktivitet for brugere i alderen 18 til 29 år med deres trin ned mellem 16 procent til 23 procent. I modsætning hertil så brugere 65 såvel som over den laveste effekt på deres mobilitet, ned ca. fire procent til 10 procent. Vi har mistanke om, at dette fald i aktivitet for yngre brugere sandsynligvis skyldes, at de har højere aktivitetsniveauer inden social distancering.

Men timingen er ligeledes vigtig; I 88 procent af de amerikanske byer reducerede brugere i alderen 18 til 29 år deres aktivitet mindst en dag før andre aldersgrupper. For eksempel så vi i San Francisco en stejl tilbagegang den 14. marts for den yngre aldersgruppe, to dage foran byens meddelelse om Everton FC Trøje husly på stedet. Derudover ændrede alle andre aldersgrupper deres vaner på nøjagtigt samme tid, da politikkerne blev indført i de byer, vi studerede.

SF versus NYC: Præcis hvordan disse byer har reageret på husly på stedet

San Francisco udstedte sin ordre om husly den 16. marts. Du kan dog se mobilitet begynde at falde tidligere-omkring det tidspunkt, hvor mange store virksomheder omkring Bay-området begyndte at bede deres medarbejdere om at arbejde hjemmefra, hvilket resulterede i mindre bevægelse siden af færre mennesker, der pendler.

Ser man på New York City, viser nedenstående diagram, at aktivitetsniveauer begynder at falde i begyndelsen af marts, selv før enhver form for politiske meddelelser, men i tråd med tidspunktet for institutionens lukninger. Efter mandatet til hjemmehørende var aktivitetsniveauerne imidlertid en meget skarpere tilbagegang end i San Francisco. Vi mener, at dette kan skyldes sandheden, at New York har den tætteste befolkning i landet, med 28.000 indbyggere pr. Kvadratmile mod San Francisco, den næste tætteste by, der har 17.000, hvilket gør det sværere at forblive aktiv, mens de praktiserer social distancering.

Et kig på mobilitet rundt om i verden

Animationerne nedenfor viser effekten på mobilitet i større byer rundt om i verden. Når du går fra en uge til den næste, viser dataene, at befolkningen i byer, der implementerede politikker i husly, begyndte at tage færre skridt på typiske end de normalt ville i denne periode. Du kan se dette, når byerne bevæger sig fra toppen til nederste venstre hjørne af diagrammet.

I det kun amerikanske diagram til venstre kan vi se, at byer som Omaha, Minneapolis, Cincinnati, Denver såvel som Atlanta ikke ændrede vaner så drastisk i ugen, der sluttede 29. marts som andre byer, på trods af alt hvad Atlanta har opholdsordrer på plads.

Grønt betegner byer med hjemme-hjemmepolitikker. (Data om husly i New York Times)

Derudover understreger grafen nedenfor nøjagtigt, hvor strenge politikker betydeligt reduceret mobilitet i byer som Madrid, Milano samt Paris. Mens andre byer med opholdsordrer som London såvel som Dublin så mindre reaktion.

Generelt er det opmuntrende at se, at mange mennesker over hele verden gør deres del for at hjælpe træg med spredningen af Covid-19-og at social distancering såvel som ophold-hjemme-mandater bliver taget alvorligt af Fitbit-brugere i alle aldre.

Er du interesseret i at opdage mere om nøjagtigt, hvordan social distancering har påvirket livsstilen for Fitbit -brugere over hele verden? Undersøg vores andre datahistorier lige her såvel som her.

Denne info er kun til akademiske Senegals fodboldlandshold Trøje formål så godt som ikke er beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du Kashiwa Reysol Trøje skal ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et problem eller velvære eller tilstand. Kontroller altid med din læge, før du ændrer din DIET, ændre dine søvnvaner, tage kosttilskud eller starte en ny fysisk fitnessrutine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *